Budimpešta 2 noćenja 2018
Budimpešta dva noćenja
OD 75eur
Avio Karte

AVIO KARTE

Live a happy life

Putujte sa nama

ŠOPING U BEČU
Parndrof 30 €
SCS 40 €

ITALIJA -LETOVANJE

Arrow
Arrow
Slider
HOTEL ATRIUM je apartmanskog tipa. To je noviji objekat koji se nalazi u mirnom delu Leptokarie, na oko 190 m od plaže. Objekat poseduje veliki hol, recepciju, lift, toalete, tuševe i prostor za poslednji dan boravka. U dvorištu vile se nalazi bazen sa suncobranima i ležaljkama, čije korišćenje je uključeno u cenu. U objektu se nalaze dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji na visokom prizemlju, prvom i drugom spratu. Sve sobe poseduju TV, kuhinju, kupatilo i terasu. Gostima je na raspolaganju besplatan internet u holu objekta, kod recepcije. Klima uređaj je uključen u cenu. Posteljina se menja jednom u toku smene, peškira nema. Ispred samog objekta na ulici postoji mogućnost parkiranja. 1/2 st – dva standardna ležaja 1/3 st – tri standardna ležaja 1/4 st – četiri standardna ležaja
POPUSTI: Putnicima koji uplate u celosti aranžman prilikom rezervacije za sve termine, odobravaju se sledeći popusti: – 10 % popusta na cenu smeštaja do 01.03.2018. godine – 5 % popusta na cenu smeštaja do 01.05.2018. godine
PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan – Polazak autobusa u 15:30 h iz Novog Sada dan pre smene u tabeli, iz Beograda u vreme i sa mesta potvrđenih 2 dana pre polaska. Sastanak grupe 30 minuta pre polaska. Putovanje ka Grčkoj uz pauze radi odmora i carinskih formalnosti.
2.-11. dan – Dolazak u izabrano mesto, smeštaj i boravak u smeštajnim jedinicama na bazi odabrane usluge.
12. (li 9.) dan – Napuštanje smeštajnih jedinica do 9 h. Povratak iz letovališta za Srbiju, prema utvđenoj satnici.
13. (ili 10.) dan – Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima.
 
ARANŽMAN OBUHVATA: Najam smeštajne jedinice za 10 noćenja/11 dana, pratioc tokom putovanja, predstavnika agencije i troškove organizacije.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Autobuski prevoz, međunarodno putno zdravstveno osiguranje i individualne troškove.

atrium

Cene su izražene u EUR PO OSOBI.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po efektivnom prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate
BESPLATNO može boraviti jedno dete uzrasta do 10 godina u 1/2 st i 1/3 st, jedno dete uzrasta do 6 godina u 1/4 st (bez ležaja). Korišcenje klima uređaja uključeno u cenu. Boravišna taksa nije uključena u cenu smeštaja, plaća se na licu mesta.
U SMENAMA sa * – Cena je izražena po osobi sa uključenim smeštajem i autobuskim prevozom (za sopstveni prevoz umanjenje iznosi 25 eur). Na smene označene sa * ne odobravaju se dodatni popusti.
SOPSTVENI PREVOZ: Predstavnik agencije, na dan dolaska putnika sopstvenim prevozom u letovalište, ne sačekuje radi smeštanja u objekte. Putnici se smeštaju sami na osnovu vaučera, mape, obaveštenja i uputstva, osim u slučaju nemogućnosti pronalaženja ugovorenog objekta, kada treba da kontaktiraju predstavnika telefonom. Rezervacijom prevoza smatra se da je putnik pročitao navedene informacije i da prihvata iste u celosti, bez prava na naknadni prigovor ili žalbu.
  • U studio/apartman se ulazi prvog dana boravka od 14 h (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 9 h.
  • Putnici ulaze u očišćen i spremljen smeštaj, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Smeštajne jedinice nisu opremljene preškirima (osim gde je drugačije navedeno), toalet papirom i sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši jednom u toku boravka.
  • Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standardnih. Grčki standardan krevet je širine 70-90 cm, a francuski krevet 120-140 cm. U pojedinim smeštajnim objektima, treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzije zavise od smeštajnog objekata, i može biti fotelja/sofa na razvlačenje ili klasičan krevet.
  • Opisi smeštaja su isključivo informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta, organizator ne snosi odgovornost, jer to zavisi isključivo od smeštajnog objekta. Dopunski sadržaji smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Moguća su odstupanja i promene oko dostupnosti sadržaja, jer to zavisi isključivo od smeštajnog objekta (sef, sauna, parking, TV, klima uređaj i slično).
  • Smeštaj iz ove ponude je registrovan, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
 

OSTALE NAPOMENE

  • Proveriti dva dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa. Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, u zavisnosti od uslova na putu I raspoloživosti kapaciteta stajališta.
  • Sedišta u autobusu su numerisana i zavise od vremena prijave za aranžman. U autobusu dete preko 2 godine, mora imati svoje sedište.
  • Organizator ne snosi odgovornost za sve informacije date usmenim putem. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva u saobraćaju, na granicama itd.). Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene na monetarnom tržištu, promene u tarifama prevoznika i zakonom predviđenim slučajevima.
  • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja, i da svojim potpisom na prijavi/ugovoru o putovanju daju saglasnost sa istom. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju i da sami obezbede potrebne uslove i isprave. Preporuka je da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na web sajtu Delegacije EU u Srbiji (www.europa.rs) ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, vizu su dužni da pribave lično.
 

Važna napomena: Informacije koje možete naći na sajtu naše agencije su isključivo informativnog karaktera. Iako se trudimo da one budu rednovno ažurirane, može doći do štamparskih grešaka, te zato molimo putnike, da provere sve informacije direktno u agenciji.

Vila Atrium

Leptokarija

Cena
65€

  • 190 m