Budimpešta 2 noćenja 2018
Budimpešta dva noćenja
OD 75eur
Avio Karte

AVIO KARTE

Live a happy life

Putujte sa nama

ŠOPING U BEČU
Parndrof 30 €
SCS 40 €

ITALIJA -LETOVANJE

Arrow
Arrow
Slider

Uvac i Zlatibor
remek-delo prirode

 

Kanjon reke Uvac jedan je od najprivlačnijih predela Srbije. Kao jedna od reka koje okružuje planinu Zlatar, Uvac je idealna destinacija ukoliko želite da slobodan vikend provedete u ovom kraju Srbije. Kanjon Uvca poznat je  po svojim neverovatnim meandrima. Uživajte u vožnji čamcima i istražite ove meandre na najatraktivniji način. Plovidba će vam omogućiti ne samo da vidite i istražite meandre već i da vidite nekoliko zanimljivih pećina (Ledenu pećinu, kojoj se može prići samo sa reke). Sa obe strane kanjona postoji nekoliko vidikovaca odakle puca odličan pogled na meandre. Sa našim rendžerima, džipovima se popnite do vidikovca ˝Molitva˝ odakle se pruža najlepši pogled na meandre kanjona. Ono što je od neprocenjivog značaja za Uvac, jeste činjenica da je on i prirodno stanište posebne vrste lešinara – beloglavog supa koga možete videti samo u pojedinim delovima kanjona. Upravo zbog ovoga kanjon reke Uvac je proglašen i specijalnim rezervatom prirode. Nakon uzbudljivog dana odmorite u Sjenici i nastavite sa nama do planine Zlatar. Zlatar je idealno mesto za sve one koji su željni odmora i lagane šetnje u netaknutoj prirodi. Nepostoje zvanični podaci kako je ova planina dobila ime, ali čim je jednom posetite shvatićete zašto je Zlatar – zlatan!

 

 

Uvac i Zlatibor
remek-delo prirode
2 dana / 1 noćenje / autobusom

 
1. dan: Beograd – Uvac – Sjenica.
Polazak iz Beograda oko 07:00. Usputna zadržavanja radi odmora. Dolazak do kampa rendžera na ulazu u prirodni rezervat kanjona reke Uvac.
Fakultativnо ukrcavanje u čamce i vožnja kroz meandre reke Uvac, uz razgledanje gnezda beloglavog supa. Fakultativni obilazak Ledene pećine, do čijeg ulaza se može stići samo sa reke. U povratku kupanje u kanjonu ispod srednjovekovne tvđave Klek (u zavisnosti od vremenskih uslova). Po povratku u kamp čeka Vas roštilj uz mogućnost kupovine čuvenog sjeničkog sira.
Fakultativno, safari džipovima od 20 minuta po jednom smeru na livadama i neuređenim putevima Zlatarske visoravni. Dolazak na vidikovac “Molitva”, gde će ogromni lešinari leteti ispod vas, a meandri Uvca će vam se ukazati u svoj svojoj lepoti. Povratak džipovima na mesto ukrcavanja u autobus.
Odlazak do konačišta Borići u Sjenici. Večernja šetnja Sjenicom. Smeštaj i noćenje.

2. dan: Zlatar – Zlatibor – Beograd.

Doručak. Putovanje do Zlatara, gde zajedno odlazimo na vidikovac na obroncima planine (oko 450m od parkinga). Posle pauze za kafu ili šetnju, nastavljamo vožnju ka Zlatiboru, gde odlazimo u fakultativnu posetu selu Mušvete (ili odmor na Zlatiboru) na degustaciju dalmatinske pršute i vina u zlatiborskom selu … Neobična stvar je da je jedan Dalmatinac otkrio da je za njegovu pršutu najbolji novi dom upravo Zlatibor. Poseta preduzeću „Aćim“ koje se bavi proizvodnjom trajnih suvomesnatih proizvoda i vina . Degustacija dalmatinskog pršuta sa Zlatibora, dalmatinske pančete, kulena i vina. Povratak na Zlatibor, slobodno vreme za odmor i kafu.
Polazak za Beograd i dolazak u večernjim časovima.

Izlet Uvac i Zlatibor OD PROLEĆA 2020 Cena aranžmana iznosi 5990 din Snižena cena iznosi 4.890 din

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
 
Način plaćanja:
– Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
– Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA AGAPE TRAVEL-a
– Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina
Aranžman obuhvata:
– Prevoz modernim, visokopodnim turističkim autobusom sa audio-video opremom, klimom, kapaciteta do 55 sedišta
– 1 noćenje sa doručkom u konačištu Borići u Sjenici(1/2 ,1/3 sobe)sa TV-om, TWC, fenom. Konačište je u procesu kategorizacije kao hotel 4*. Visoke je klase i očekuje se da bude jedan od nosilaca turizma u Sjeničkom kraju. Doručak je na bazi klasičnog posluživanja uz izbor nekoliko vrsta jela
– Usluge vodiča u svakom autobusu
– Troškove organizacije putovanja.
Aranžman ne obuhvata:
Fakultativne izlete:
– Izlet i vožnju čamcima na Uvcu + ručak kampu rendžera na Uvcu – 1650 din
– Ručak na Uvcu bez vožnje čamcem – 500 din
– Ulaznice za Ledenu pećinu – 150 din
– Safari džipovima do vidikovca “Molitva” – 1400 din
– Degustaciju pršute, vina i rakije u selu Mušvete (praktično ručak) – 650 din
– Individualne troškove putnika
NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Ovaj program rađen je na bazi 45 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP  16/2016. Cenovnik br 1. od 15.02.2016.

Uvac i Zlatibor – vikend putovanje

Istaknuto Izleti

Cena
41€