Budimpešta 2 noćenja 2018
Budimpešta dva noćenja
OD 75eur
Avio Karte

AVIO KARTE

Live a happy life

Putujte sa nama

ŠOPING U BEČU
Parndrof 30 €
SCS 40 €

ITALIJA -LETOVANJE

Arrow
Arrow
Slider

Trebinje je grad i opština u Republici Srpskoj (BiH). Smešten je ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja. Kroz grad protiče reka Trebišnjica. Od mora je udaljeno oko 25 km (putem do Dubrovnika). Za Trebinje se kaže da je grad sunca i platana. Smatra se jednim od najlepših gradova Bosne i Hercegovine. Ekonomski je i kulturni centar regije Istočne Hercegovine.

 PROGRAM PUTOVANJA :

1.dan BEOGRAD – TREBINJE

Polazak iz Beograda oko 23h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete poruku dan pred putovanje obavezno kontaktirajte agenciju). Vožnja preko Čačka i Užica sa usputnim pauzama.

2.dan TREBINJE

Nastavak putovanja za Trebinje preko Foče i Gacka. Po dolasku u Trebinje, u prepodnevnim časovima, obilazak grada uz laganu šetnju preko Arslanagića mosta iz XVI vijeka sagrađenom od kamena. Prelazimo preko reke Trebišnjice jedne od najvećih ponornica u Evropi i dolazimo u muzej Hercegovine čiji simbol predstavlja “Etno kuća” sa svojim sadržajima i arheološkom postavkom. Laganom šetnjom prolazimo kroz uske ulice starog grada gde ćemo posetiti Sat kulu, gradske zidine sa trgovima. Prolazimo kroz gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Dolazimo na “Trg Pesnika” gde se možemo fotografisati sa drvećem starim preko 115 godina tj. platanima, koji predstavljaju simbol grada i osvežiti se na jednoj od kamenih fontana. Na trgu smo u prilici videti poklone pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Smeštaj u hotel. Mogućnost fakultativnog izleta do manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice. Za putnike koji ne idu na faklutativni izlet, slobodno vreme u Trebinju. U večernjim časovima fakultativna večera u jednoj od starih hercegovačkih konoba sa muzikom. Noćenje.

3.dan TREBINJE-DUBROVNIK-BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni izlet za Dubrovnik (Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo). Mogućnost fakultativne vožnje brodom u trajanju od 45 minuta. Povratak u Trebinje. Polazak u večernjim časovima za Beograd.

4.dan BEOGRAD 

Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima.

TERMINI PUTOVANJA
HOTEL
CENA ARANŽMANA
SPECIJALNA CENA
27.07 – 30.07.2018.
AĆIMOVIĆ 3*
79 evra
sniženo 45 evra
17.08 – 20.08.2018.
AĆIMOVIĆ 3*
79 evra
sniženo 45 evra
21.09 – 24.09.2018.
AĆIMOVIĆ 3*
79 evra
sniženo 45 evra
19.10 – 22.10.2018.
AĆIMOVIĆ 3*
79 evra
sniženo 45 evra

doplata za 1/1 sobu 15 evra isključivo na upit 

CENA ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA doplata 2000 din – minimum 4 putnika (transfer)

CENA ZA POLAZAK IZ ZRENJANINA doplata 2500 din – minimum 4 putnika (transfer)

Cena aranžmana uključuje:

 • Prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (audio i video), od 16 do 87 mesta u zavisnosti od broja putnika/ mesta se određuju prema prijavi 
 • 1 noćenje sa doručkom (kontinentalni) u hotelu 3* (IN, Viv, Aćimović…) u Trebinju ( 1/2 i 1/2+1 ležajem sa TWC, lobi bar, restoran….)
 • razgledanje prema programu 
 • usluge vodiča /predstavnik agencije 
 • troškovi organizacije putovanja

Cena aranžmana ne uključuje: 

 • individualne i nepomenute troškove 
 • putno zdravstveno osiguranje (do 17 god – 230 din, od 18 do 70 god – 320 din, od 71 do 83 god – 680 din) 
 • ulaznice za muzeje 
 • fakultativni izlet do manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice 5 evra (min. 25 pax) 
 • fakultativni izlet do Dubrovnika 10 evra (min. 25 pax) 
 • fakultativna vožnja brodom u Dubrovniku 10 evra ( min. 10 pax) 
 • fakultativna večera u hercegovačkoj konobi sa muzikom 15 evra (min. 20 pax)

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza,parking, vodiča, ulaznica, organizacije…Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza,parking, vodiča, ulaznica, organizacije…Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Način plaćanja: – dinarski po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate za efektivu, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put, – platnim karticama VISA,DINA, MAESTRO, MASTER CARD – 40% prilikom rezervacije, ostatak na 2 rate čekovima, realizacija čekova 10. Ili 20. u mesecu – 30% prilikom rezervacije,ostatak odloženo – do 3 mesečne rate kreditnim karticama BANCA INTESA –VISA i MASTER CARD.
 • HOTEL AĆIMOVIĆ 3* nalazi se 900m oc starog dela Trebinja. Sobe sa TWC, TV, klimom…. 1/2 i 1/2+1 ležajem sa TWC, lobi bar, restoran. www.acimovictrebinje.com

Trebinje – Dubrovnik

City Break

Cena
45€