Budimpešta 2 noćenja 2018
Budimpešta dva noćenja
OD 75eur
Avio Karte

AVIO KARTE

Live a happy life

Putujte sa nama

ŠOPING U BEČU
Parndrof 30 €
SCS 40 €

ITALIJA -LETOVANJE

Arrow
Arrow
Slider

Konačno, čuveno Svetsko prvenstvo u fudbalu nam kuca na vrata! Naši orlovi su spremni za nadamo se veliki podvig! Reprezentacija Srbije, koja na raspolaganju ima veliki broj izuzetnih igrača, sa pravom može da se nada da ide u Moskvu da napravi nešto veliko! Podrži orlove, jer samo uz naše fantastične navijače možemo svi kao jedan da ispunimo ciljeve i želje! Vodimo vas na čuveni stadion fudbalskog kluba Spartak Moskve na najveću utakmicu u našoj grupi – protiv reprezentacije Brazila, koja predstavlja jednog od glavnih kandidata za osvajanje medalje, zemlja koja je kroz čitavu fudbalsku istoriju važila za zemlju fudbala i trofeja! Teško da smo mogli atraktivnijeg protivnika da poželimo, prava fudbalska poslastica!

1.DAN (26.06.2018. utorak) BEOGRAD – NOVI SAD – BUDIMPEŠTA – MOSKVA Polazak udobnim kombijem u 04:00h iz Beograda sa parkinga autobusa ispred Kuce Cveća (ulica Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića) i u 05:15h iz Novog Sada sa parkinga ispred Ekonomskog fakulteta ka Budimpešti. Direktan let za Moskvu u 12:55h. Dolazak u Moskvu u 16:25 (lokalno vreme) na međunarodni arodrom Šeremetijevo. Organizovani transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2. DAN (27.06.2018. sreda) MOSKVA Doručak. Slobodno vreme. U popodnevnim satima odlazak gradskim prevozom do OTKRITJE arene, gde će se odigrati meč između Srbije i Brazila. Po završenom meču, povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN (28.06.2018. četvrtak) MOSKVA Doručak. Mogućnost fakultativnog razgledanja Moskve, sa vodičem: šetnja Crvenim trgom, prolaz pored Boljšoj teatra, Novodevičijeg manastira, Univerziteta Lomonosov, parka Pobede, Crkve Hrista Spasitelja, Varabjovih brda, Tverske ulice i Novog Arbata. Zatim obilazak Kremlja, srca politike i moći ruske države. Odatle je Ivan Grozni započeo svoju diktaturu, Napoleon posmatrao kako Moskva gori, Lenjin krojio diktaturu proleterijata, a Jeljcin napravio novu Rusiju. U muzeju Kremlja čuvaju se pokloni državnika, odeća Petra Velikog i Katarine Velike, kao i najveća zbirka dijamanata i dragog kamenja. Takođe ćemo obići i Uspenjski sabor, carski top i carsko zvono, veliku Kremljinsku palatu, Palatu kongresa i Predsedničku palatu. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN (29.06.2018. petak) MOSKVA – BUDIMPEŠTA – NOVI SAD – BEOGRAD Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let za Budimpeštu u 18:00h. Sletanje u Budimpeštu u 19:35h. Transfer udobnim putničkim kombijem do Beograda. Očekivani dolazak u Beograd oko ponoći.

CENA ARANŽMANA
999 eur 

CENA UKLJUČUJE:

 • Avio prevoz na relaciji Budimpešta – Moskva – Budimpešta
 • Aerodromske takse
 • Transfere na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom
 • Povratni transfer Beograd – Budimpešta – Beograd
 • Smeštaj na bazi 3 noćenja sa kontinentalnim doručkom u hotelu sa 4* u Moskvi, sobe 1/2 ili 1/3
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Usluge nepomenute u programu
 • Putničko zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga ukupno 6 €
 • Fakultativni izleti: moskovski metro 20 € i obilazak Kremlja 45 € Ulaznica za utakmicu: 140 €
 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan uplate i to na sledeće načine: GOTOVINSKI: 30% prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 20% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 15 dana pre početka putovanja.
 • UPLATAMA NA RATE: 30% prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 20% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i 20% vrednosti aranžmana 15 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.09.2018.godine. Sve uplate pre početka putovanja su gotovinske.
 • PLATNIM KARTICAMA: 30% prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 20% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju.
 • Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EURIMA, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja.
 • U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 15 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta. Aranžman je rađen na bazi minimuma od 15 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.

Moskva FIFA World Cup – Avionom

Moskva Fifa World Cup

Cena
999€