Budimpešta 2 noćenja 2018
Budimpešta dva noćenja
OD 75eur
Avio Karte

AVIO KARTE

Live a happy life

Putujte sa nama

ŠOPING U BEČU
Parndrof 30 €
SCS 40 €

ITALIJA -LETOVANJE

Arrow
Arrow
Slider

Konačno, čuveno Svetsko prvenstvo u fudbalu nam kuca na vrata! Naši orlovi su spremni za nadamo se veliki podvig! Reprezentacija Srbije, koja na raspolaganju ima veliki broj izuzetnih igrača, sa pravom može da se nada da ide u Moskvu da napravi nešto veliko! Podrži orlove, jer samo uz naše fantastične navijače možemo svi kao jedan da ispunimo ciljeve i želje! Vodimo vas na čuveni stadion fudbalskog kluba Spartak Moskve na najveću utakmicu u našoj grupi – protiv reprezentacije Brazila, koja predstavlja jednog od glavnih kandidata za osvajanje medalje, zemlja koja je kroz čitavu fudbalsku istoriju važila za zemlju fudbala i trofeja! Teško da smo mogli atraktivnijeg protivnika da poželimo, prava fudbalska poslastica!

Polazak 17h – BEOGRAD | 18.30h – Novi Sad

1. DAN (22.06.2018. petak) BEOGRAD Polazak u 17:00h iz Beograda sa parkinga autobusa ispred Kuce Cveca (ulica Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića) i u 18:30h iz Novog Sada sa parkinga ispred Ekonomskog fakulteta. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku prema Varšavi…

2. DAN (23.06.2018. subota) VARŠAVA Dolazak u Varšavu u prepodnevnim časovima. Po dolasku razgledanje grada: kvart Starog grada – Stare Miasto koji je potpuno rekonstruisan posle II svetskog rata i stavljen pod zaštitu UNESCO-a, Kraljevski Dvor, Stub kralja Zigmonda i Trgovački skver, zatim tzv Kraljevska staza sa puno klasicističkih palata, Predsedničke palate, zgrade Varšavskog univerziteta… Nakon obilaska smeštanje u hotel. Noćenje.

3. DAN (24.06.2018. nedelja) VARŠAVA-MOSKVA Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Moskvu. Dnevna i noćna vožnja kroz Baltičke zemlje…

4. DAN (25.06.2018. ponedeljak) MOSKVA Dolazak u Moskvu oko podneva. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Mogućnost fakultativnog odlaska gradskim prevozom, na razgledanje najlepših stanica moskovskog metroa. Moskovski metro je jedan od najprometnijih na svetu, a zasigurno je i vizuelno jedan od najimpresivnijih. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN (26.06.2018. utorak) MOSKVA Doručak. Odlazak gradskim prevozom na razgledanje Moskve sa vodičem: šetnja Crvenim trgom, prolaz pored Boljšoj teatra, Novodevičijeg manastira, Univerziteta Lomonosov, parka Pobede, Crkve Hrista Spasitelja, Varabjovih brda, Tverske ulice i Novog Arbata. Zatim fakultativni obilazak do Kremlja i obilazak srca politike i moći ruske države. Odatle je Ivan Grozni započeo svoju diktaturu, Napoleon posmatrao kako Moskva gori, Lenjin krojio diktaturu proleterijata, a Jeljcin napravio novu Rusiju. U muzeju Kremlja čuvaju se pokloni državnika, odeća Petra Velikog i Katarine Velike, kao i najveća zbirka dijamanata i dragog kamenja. Takođe ćemo obići i Uspenjski sabor, carski top i carsko zvono, veliku Kremljinsku palatu, Palatu kongresa i Predsedničku palatu.. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

6. DAN (27.06.2018. sreda) MOSKVA Doručak. Slobodno vreme u gradu. U popodnevnim satima odlazak gradskim prevozom do OTKRITJE arene, gde će se odigrati meč između Srbije i Brazila. Po završenom meču, povratak u hotel. Noćenje.

7. DAN (28.06.2018. četvrtak) MOSKVA – MINSK Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Minsk. Dolazak u večernjim satima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

8. DAN (29.06.2018. petak) MINSK – POLJSKA – SLOVAČKA – MAĐARSKA Doručak. Napuštanje hotela i polazak ka Srbiji. Vožnja kroz Belorusiju, Poljsku, Slovačku, Mađarsku. Usputne pauze po potrebi. 9. DAN (30.06.2018. subota) – SRBIJADolazak u Srbiju u jutarnjim satima.

Moscow

FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA 359€ VAŽI ZA PRIJAVE DO 15. JANUARA!

REGULARNA CENA ARANŽMANA: 399 €

 

CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV – VIDEO…) sa garantovanim polascima iz Beograda i Novog Sada
 • Smeštaj na bazi 1 noćenja sa kontinentalnim doručkom u hotelu sa 3* u Varšavi, sobe 1/3
 • Smeštaj na bazi 3 noćenja sa kontinentalnim doručkom u hotelu sa 3* u Moskvi, sobe 1/3
 • Smeštaj na bazi 1 noćenja sa kontinentalnim doručkom u hotelu sa 3* u Minsku, sobe 1/3
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca

 CENA NE UKLJUČUJE:

 • Usluge nepomenute u programu Doplata za dvokrevetnu sobu 20 €
 • Putničko zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga ukupno 10 €
 • Doplata za prevoz iz Kragujevca 10 € po osobi (minimum za realizaciju 25 putnika)
 • Doplata za prevoz iz Niša 15 € po osobi (minimum za realizaciju 25 putnika)
 • Fakultativni izleti: moskovski metro 20 € i obilazak Kremlja 40 € Ulaznica za utakmicu: 140 €
 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan uplate i to na sledeće načine: GOTOVINSKI: 4000,00 dinara prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), polovina aranžmana do mesec dana pre polaska na putovanje, a ostatak 15 dana pre početka putovanja.
 • UPLATAMA NA RATE: 4000,00 dinara prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak do 70% 15 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.09.2018. 
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju.
 • Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja!
 • Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EURIMA, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič.
 • Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 30 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 40 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja. Polasci su garantovani iz Novog Sada i Beograda. Minimum za realizaciju polazaka iz Kragujevca i Niša je minimum po 25 putnika.

Moskva FIFA World Cup – Autobus

Moskva Fifa World Cup

Cena
359€