Budimpešta 2 noćenja 2018
Budimpešta dva noćenja
OD 75eur
Avio Karte

AVIO KARTE

Live a happy life

Putujte sa nama

ŠOPING U BEČU
Parndrof 30 €
SCS 40 €

ITALIJA -LETOVANJE

Arrow
Arrow
Slider

Morahalom – banja Eržebet

Morahalom – banja Eržebet je postala veoma popularna poslednjih godina, od kako naši turisti u sve većem broju posećuju banje u Mađarskoj, naročito one blizu granice sa Srbijom. Banja Eržebet se nalazi blizu Segedina u mestu Morahalom.  Zapravo, ova banja je jedina znamenitost Morahaloma. Banja Sent Eržebet (kod nas poznata kao banja Morahalom) je otvorena 1964. godine. Ima 21 bazen (ukupna površina 2200 m2), saunu sa 11 kabina (finska, infracrvena, aromatična), parno kupatilo, tobogane. Banja je otvorena preko cele godine (sem 24. decembra). Preko leta su otvoreni svi bazeni, a zimi radi 6 zatvorenih i 2 otvorena bazena. Lekovita voda iz banje, koja dolazi sa dubine od 660 m, (temperatura 35-39 C) pomaže u lečenju oboljenja kičme, reume i ginekoloških problema. Gostima je na raspolaganju više od 30 tretmana.

Godine 2010. godine je otvoreno novo krilo. U njemu se nalazi vodena površina od 3000 m2, sa toboganima, hidromasažerima i vodopadima. Za mališane napravljena su dva tobogana, od kojih jedan izlazi iz zgrade i vraća se u nju. Za one najmlađe tu su bazen ravnomerne dubine 30 i tobogan u obliku slona. Bazen za bebe je dubok 15 cm. Blizu bazena su đakuzi, dečija igraonica i igralište na otvorenom. Za odrasle je obezbeđen teren za odbojku. 

Preporučujemo da banju posetite iz medicinskih lekovitih razloga, ali i zbog zabave i relaksacije. 

Ukoliko ogladnite, u okviru banjskog kompleksa možete naći solidan izbor hrane. Bilo da želite nešto na brzinu da prezalogajite, pojedete neko kuvano jelo, popijete piće ili se zasladite, sigurni smo da ćete naći nešto po svom ukusu u lokalnom bifeu, kafiću ili restoranu. Takođe, u okviru objekta, na prvom spratu, možete naći frizerski salon, kozmetički salon, solarijum. U prodavnicama možete naći suvenire ili iznajmiti ležaljke. Sa kupljenom ulaznicom možete neograničeno koristiti sve bazene i saunu. Ukoliko idete individualno, dobro je znati da ulaznice možete kupiti unapred, tako što ćete poslati zahtev na furdo@morahalom.hu. Bitno je napomenuti da ako izlazite iz kompleksa a želite da se vratite, obavezno treba da kupite izlaznu kartu (200 Ft.). Posetioci mogu u sefu ili garderobi da ostave stvari. Parking je besplatan. Pušenje je zabranjeno u zatvorenim prostorijama. 

Više informacija možete naći na zvaničnom sajtu www.erzsebetfurdo.morahalom.hu 

Posle celodnevnog uživanja i opuštanja agencija Agape Travel će Vas povesti u šoping u obližnji hiper market Auchan. www.auchan.hu/aruhazak/auchan-szeged

Za samo 1390 RSD putujte sa agencijom Agape travel u Morahalom – banja Eržebet na jednodnevni izlet. Polasci iz Beograda, Inđije i Novog Sada.

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Beograda u 05.30 časova (tačno mesto i vreme polaska biće poznato 2 dana pred putovanje). Vožnja autoputem ka Morahalomu sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. Dolazak do banje u prepodnevnim časovima. Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišćenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju. Boravak u banji do popodnevnih časova kada je predviđen polazak. Poseta hipermarketima Auchan (bivša Cora), Metro, Praktiker. Slobodno vreme. Polazak oko 19 časova. Nastavak putovanja ka Beogradu. Dolazak u kasnim večernjim časovima.

Polasci:  SVAKE SUBOTE TOKOM CELE GODINE!

CENA ARANŽMANA: 2.500,00  sniženo 1390,00 din 

deca do 12 godina 1150,00 din

 

CENA OBUHVATA:

 • prevoz turističkim autobusom na relaciji Beograd – Morahalom – Beograd 
 • odlazak do hipermarketa Auchan, Praktiker, Metro 
 • usluge predstavnika agencije
 • troškove organizacije puta

CENA NE OBUHVATA:

 • individualne troškove 
 • celodnevnu grupnu ulaznicu za banju (cena 1800 HUF oko 700 RSD) – plaća se u autobusu vodiču u forintama 
 • putno zdravstveno osiguranje

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski 
 • platnim karticama 
 • na tekući račun

NAPOMENE:

 • aranžman mora biti isplaćen najkasnije 5 dana pre polaska, bez obzira na način plaćanja 
 • za putovanje u Mađarsku putnici moraju imati crveni biometrijski pasoš 
 • zbog poštovanja satnice, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”
 • zaustavljanje radi odmora na svakih 3,5 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu 
 • organizator zadržava pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, najkasnije 5 dana pre putovanja
 

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 45 PUTNIKA

Banja Eržebet, Morahalom

Izleti

Cena
1390din