Budimpešta 2 noćenja 2018
Budimpešta dva noćenja
OD 75eur
Avio Karte

AVIO KARTE

Live a happy life

Putujte sa nama

ŠOPING U BEČU
Parndrof 30 €
SCS 40 €

ITALIJA -LETOVANJE

Arrow
Arrow
Slider
VILA SOCRATES smeštena je na samo 100 m od plaže i 200m od centra Laganasa. U okviru objekta se nalazi recepcija. Vila se sastoji od studija i apartmana. Studio 02: Smešteni su u visokom prizemlju, na prvom i drugom spratu. Sadrže sobu sa dva standardna kreveta, izdvojene kuhinje (frižider, rešo sa dve ringle, cooker, posudje), TV, kupatilo – tuš/wc sa peškirima. Terasa sa garniturom za sedenje. Mogućnost pomoćnog ležaja. Apartman 04: apartmani su smešteni na drugom spratu. Svaki apartman poseduje dve zasebne spavaće sobe, zatim dnevni boravak sa kuhinjom (frižider, rešo sa dve ringle, cooker, posudje za odgovarajuci broj osoba) u kojoj je smeštena klima i TV, kupatilo – tuš/wc sa peškirima, terasu sa garniturom za sedenje i sa pogledom na more i baštu. Mogućnost pomoćnog ležaja. Klima (posebno se doplaćuje – 7 € dnevno po studiju, 9 € dnevno po apartmanu), sef (posebno se doplaćuje – 1,5 € dnevno). 
PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM:
1. dan – Beograd – sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Polazak autobusa za Zakintos u 13:00h iz Beograda, sa parkinga preko puta Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu (tzv. Buvljak), a polazak iz Novog Sada (uz doplatu) u 11:00 h. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
2.dan-11.dan–Zakintos- dolazak, smeštaj, boravak u izabranom apartmanu na bazi najma..
12. dan – napuštanje apartmana, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
13. dan – dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.
 
PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM:
1.dan – Beograd- sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, na šalteru 704, dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, čarter let za Zakintos. Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u apartman/hotel.
2.dan – 10. dan – Zakintos – boravak u izabranom apartmanu na bazi najma.
11. dan- napuštanje apartmana, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Transfer do aerodroma i let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

cenovnik 2prevoz veliki

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Usluge smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli na bazi 10 noćenja;
 • Servis predstavnika naše agencije;
 • Troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj;
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • Prevoz po izboru avionom ili autobusom;
 • Aerodromske takse oko 31.80 EUR (16.72 € je taksa aerodroma Nikola Tesla + 14.10 € taksa aerodroma Zante + DVC taxa 0.98 €) Taksu ne plaćaju deca do 2 god. Plaćanje u agenciji. Takse su podložne promeni;
 • Kalkulativnu kompanijsku taksu za poskupljenje goriva YQ u iznosu do 10 € (ne plaćaju deca do 2 god.);
 • Preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje;
 • Mogućnost doplate za organizovan prevoz, minimum 2 plative osobe, sa polaskom iz Novog Sada i Zrenjanina- 2.500 din, iz Subotice – 3.500 din (popust za decu od 2-12 g- 50%). Vreme i mesto polaska zavisi od reda letenja i započinje 3-4 sata pre poletanja aviona ili polaska autobusa iz Beograda;
 • Doplatu za klima uređaj (iznos naglašen u cenovniku);
 • Ostale individualne i nepomenute troškove;
 • Fakultativne izlete i rent-a-car;
 • TURISTIČKA TAKSA Ministarstvo turizma Republike Grčke najavilo je uvođenje turističke takse za sve turiste koji će od 01.01.2018. boraviti u ovoj državi. U trenutku sastavljanja ovog cenovnika nisu poznati precizni uslovi o visini i tačnom datumu naplate takse. Ista će se naplaćivati na licu mesta od strane vlasnika privatnog smeštaja, recepcije hotela i neće biti sastavni deo aranžmana. Očekivani iznosi takse, koja će se naplaćivati dnevno po sobi, je: privatni smeštaj – 0,5€; hoteli 1*/2* – 0,5€; hoteli 3* -1.5€; hoteli 4*- 3€; hoteli 5*- 4€.
AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA :
 • Prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio) do izabranog objekta na relaciji po programu ;
 • Prevoz trajektom Kilini – Zakintos – Kilini (vožnja traje 80 min u jednom pravcu);
 • Usluge pratioca grupe.
AVIONSKI PREVOZ OBUHVATA :
 • Čarter let avionom, avio kompanijom Air Serbia, na relaciji Beograd – Zakintos – Beograd;
 • Servis predstavnika agencije na aerodomu Nikola Tesla, brigu o putnicima tokom leta preuzimaju isključivo ovlašćena lica avio prevoznika – stjuardese;
 • Transfer do izabranog objekta na relaciji po programu u pratnji predstavnika agencija.
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: 
 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPOBANKE za efektivu na dan uplate. Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 15 dana pre polaska. Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja)* Čekovima gradjana do 15 decembra. 
DOPLATE:
 • Klima (posebno se doplaćuje – 7 € dnevno po studiju, 9 € dnevno po apartmanu),
 • Sef (posebno se doplaćuje – 1,5 € dnevno)
NAPOMENA:
 • u studije i apartmane se ulazi prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Studija i apartmani se čiste na svaka tri dana, a posteljina se menja jednom na polovini smene. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje važecu putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji). Organizator ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, ne dobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU, u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja Organizatora. Preporučujemo putnicima koji poseduju biometrijske pasoše da se o uslovima putovanja i boravka u EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu u ambasadama zemlje u koje putuju ili na www.europa.rs.
 • U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 40), Organizator zadržava pravo da otkaže putovanje ili realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Krajnji rok za otkazivanje aranžmana je pet (5) dana pre datuma polaska.
 • Sve vreme boravka Vam na raspolaganju stoji stručan predstavnik naše agencije ili lokalnog partnera, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka na odabranom ostrvu i ponuditi brojne fakultativne izlete u saradnji sa lokalnim agentom.

Vila Socrates

Zakintos

Cena
29€

 • 100 m