Budimpešta 2 noćenja 2018
Budimpešta dva noćenja
OD 75eur
Avio Karte

AVIO KARTE

Live a happy life

Putujte sa nama

ŠOPING U BEČU
Parndrof 30 €
SCS 40 €

ITALIJA -LETOVANJE

Arrow
Arrow
Slider
Vila MARIETTA – Locirana na strani Venecijanske tvrđave, pruža odličnu komunikaciju sa obe strane grada. Raspolaže sa moderno opremljenim studijima, koji se nalaze nedaleko od centra Parge. St 02/St 03: Nalaze se u prizemlju i na prvom spratu. Svaki studio ima opremljen sopstveni kuhinjski deo (frižider, rešo, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba), kupatilo sa tuš kadom, kvalitetni nameštaj, TV, klima (uz doplatu) i sopstveni balkon. Blizina tvrđave pruža mogućnost čestih šetnji tvrđavom, sa odmorom na terasi kafe-bara sa prekrasnim pogledom na zaliv i more oko Parge. Klima se doplaćuje 5 € dnevno po studiju. 
PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM:

1. dan – Beograd pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Polazak autobusa u 16:00h iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska autobusa, a polazak iz Novog Sada (uz doplatu) sa parkinga kod Železničke stanice /Kod Lokomotive/ u 14:00 h. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan – 11. dan – Parga, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana, ili noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi.

12. dan – napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

13. dan – dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga..

PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM:

1. dan – Beograd- sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, na šalteru 704, dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, čarter let za Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u vilu/hotel.

2.dan – 10. dan– Parga – boravak u izabranoj vili/hotelu na bazi najma/noćenja doručkom/polupansiona.

11. dan– napuštanje vile/hotela, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Transfer do aerodroma i let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

 CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 • usluge smeštaja na bazi najma studija/apartmana/sobe, za izabrani termin prema tabeli na bazi 10 noćenja, noćenja sa doručkom ili polupansiona (u zavisnosti od usluge navedene u cenovniku),
 • servis predstavnika naše agencije
 • troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • Prevoz po izboru avionom ili autobusom;
 • Preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje;
 • doplatu za klima uređaj (iznos naglašen u cenovniku);
 • ostale individualne i nepomenute troškove,
 • fakultativne izlete i rent-a-car. Fakultativni izleti biće ponudjeni na licu mesta od strane lokalnog partnera, prema uslovima i cenama lokalnog partnera;
 • TURISTIČKA TAKSA Od 01.2018. je uvedena turistička taksa za sve turiste koji borave u Grčkoj. Taksa će se naplaćivati na licu mesta od strane vlasnika privatnog smeštaja, recepcije hotela i neće biti sastavni deo aranžmana. Očekivani iznosi takse, koja će se naplaćivati dnevno po sobi, je: privatni smeštaj – 0,50€; hoteli 1*/2* – 0,50€; hoteli 3* -1.50€; hoteli 4*- 3€; hoteli 5*- 4€. Plaćanje će se vršiti isključivo gotovinom, a hotelijeri i vlasnici privatnog smeštaja će imati pravo da goste, ukoliko gosti odbiju da plate turističku taksu, ne prime u smeštaj.

AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio) do izabranog objekta na relaciji po programu
 • usluge pratioca grupe.
AVIONSKI PREVOZ OBUHVATA:
 • Čarter let avionom, avio kompanijom Air Serbia, na relaciji Beograd – Preveza – Beograd;
 • Aerodromske takse (APT), u iznosu od 36,50 EUR (21.42 € je taksa aerodroma Nikola Tesla + 10 € taksa aerodroma Argostoli + DVC taxa 0.98 €). Taksu ne plaćaju deca do 2 god. Plaćanje u agenciji. Takse su podložne promeni;
 • Kalkulativnu kompanijsku taksu za poskupljenje goriva YQ u iznosu od 10 €, (ne plaćaju deca do 2 ); Takse su podložne promeni;
 • servis predstavnika agencije na aerodomu Nikola Tesla, brigu o putnicima tokom leta preuzimaju isključivo ovlašćena lica avio prevoznika – stjuardese;
 • transfer do izabranog objekta na relaciji po programu u pratnji predstavnika

AVIONSKI I AUTOBUSKI PREVOZ NE OBUHVATAJU:

 • Mogućnost doplate za dodatni prevoz – transfer do/od aerodroma Beograd kao i mesta polaska autobusa u Beogradu: cena po osobi (min. 2 punoplatežna putnika): Novi Sad – 600 rsd, Zrenjanin- 2.600 rsd, Subotica – 3.600 rsd, Kikinda – 3.000 rsd, Vršac – 3.000 rsd, Pančevo – 2.000 rsd, Šabac – 2.600 rsd, Sremska Mitrovica – 2.600 rsd, (posebna mogućnost za aerodrom Beograd: Niš – 4.800 rsd, Kragujevac – 2.800 rsd, Kraljevo – 3.600 rsd, Čačak – 3.000 rsd, Gornji Milanovac – 3.000 rsd) Deca 0-2g. – besplatno, nemaju sedište. Popust za decu od 2-12g. – 50%. Transferi započinju 2-4 sata pre polaska autobusa iz Beograda, odnosno 3-5 sata pre poletanja aviona iz Beograda.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: 

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPOBANKE za efektivu na dan uplate. Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 15 dana pre polaska. Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja)* Čekovima gradjana do 15 decembra. 
 DOPLATE:
 • klima se doplaćuje 5€ dnevno po studiju
NAPOMENA:
 • u studije i apartmane se ulazi prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Studija i apartmani se čiste na svaka tri dana, a posteljina se menja jednom na polovini smene. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji). Oganizator ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, ne dobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU, u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Preporučujemo putnicima koji poseduju biometrijske pasoše da se o uslovima putovanja i boravka u EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu u ambasadama zemlje u koje putuju ili na www.europa.rs.
 • U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 40), organizator zadržava pravo da otkaže putovanje ili realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Krajnji rok za otkazivanje aranžmana je pet (5) dana pre datuma polaska.
 • Sve vreme boravka Vam na raspolaganju stoji stručan predstavnik naše agencije ili lokalnog partnera, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka u odabranom mestu i ponuditi brojne fakultativne izlete u saradnji sa lokalnim agentom. 

Vila Marietta

Parga

Cena
19€