Avio Karte

AVIO KARTE

Live a happy life

Putujte sa nama

ŠOPING U BEČU
Parndrof 30 €
SCS 40 €

ITALIJA -LETOVANJE

Arrow
Arrow
Slider

Prag je ne samo glavni, već i najveći grad Češke Republike. Prag se spominje kao Zlatni, ali i kao Grad na stotine tornjeva. Ovaj kultivisan i magični grad je i grad zaljubljenih i mladih. Prema jednoj od legendi nad Vltavom se svojevremeno izdizao dvorac Vyšehrad – Visok grad, u kojem je vladala princeza Libuše…..

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan Polazak iz Beograda oko 18 časova (tačno mesto i vreme biće poznato dva dana pred putovanje). Iz Novog Sada oko 19 časova sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama i zadržavanjem na granicama. 

2.dan Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima, panoramsko razgledanje grada: Hradčani-Praški dvorac, Katedrala Sv.Vita, bazilika Sv.Đorđa, novi i stari kraljev dvorac, Predsednička palata mala strana, Karlov most, stari trg, gradska većnica, crkva sv. Marije od Tina, Vaclavske namesti, Strahovski manastir, Loreta, Biskupski dvorac, Nerudava ulica, Jevrejska četvrt, Pariska ulica, Obecni dum ……Smeštaj u hotel posle 15 časova. Slobodno vreme i kraći odmor u hotelu i zajednički odlazak gradskim prevozom do centra, šetnja i upoznavanje sa centrom grada. Povratak u hotel. Noćenje. 

3.dan Doručak. Fakultativni celodnevni izlet u Drezden, grad sa mnogo zdanja u barkonom stilu: Palata Cvinger (u kojoj se nalazi više muzeja), protestantska Bogorodičina crkva, Opera Zemper, rimokatolička Dvorska crkva, Rezidencijalna palata (državni muzej), palata Tašenberg (danas hotel Kempinski), Avgustov most. Povratak u Prag. Noćenje. 

4.dan Doručak. Fakultativni odlazak u Karlove Vary, najpoznatiju banju srednje Evrope sa prelepim građevinama i odmaralište čuvenih pisaca, političara i pesnika. Povratak u Prag. Slobodno vreme. Uveče fakultativno odlazak u nacionalni restoran na večeru. Noćenje. 

5.dan Doručak. Posle doručka napuštanje hotela i slobodan dan za individualno razgledanje, posetu brojnih muzeja ili šoping. Popodne fakultativno – izlet poslastica – obilazak Praga sa Vltave, otmena atmosfera grada na brodiću uz muziku B. Smetane i bliski susret sa praškim mostovima. U kasnim popodnevnim časovima polazak za Beograd, noćna vožnja preko Slovačke i Mađarske… 

6.dan Dolazak u Srbiju na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima.

TERMIN PUTOVANJA
HOTEL
CENA ARANŽMANA
SPECIJALNA CENA
 16.05. – 21.05.2018.
FORTUNA WEST 3*
 119 eur
 89 eur do 31.03.2018.
 13.06. – 18.06.2018.
 HTL 3*
 119 eur
 89 eur do 31.03.2018.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turističke klase (16-87 sedišta) na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema prijavi
 • 3 noćenja sa doručkom u Pragu, u hotelu sa 3*, u 1/2 i 1/2+1 sobama, u širem centru, po lokalnoj kategorizaciji, (usluživanje hrane –doručak švedski sto)
 • razgledanje Praga prema programu uz pratnju vodiča
 • usluge vodiča (predstavnik agencije)
 • troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • individualne troškove
 • putno zdravstveno osiguranje 
 • Fakultativni izleti- minimum 30 putnika
 • krstarenje Vltavom 10 evra / 8 evra deca
 • izlet u Karlove Vary 25 evra / 15 evra deca
 • večera u nacionalnom restoranu 25 evra / 15 evra deca
 • izlet do Drezdena 30 evra / 20 evra deca

HOTEL 3* se nalazi u širem centru grada, na liniji gradskog prevoza. Sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomocnim lezajem. Svaka soba sadrži kupatilo (TWC), SAT TV, direktnu telefonsku liniju. Doručak je na bazi švedskog stola —samoposluživanje. Tacno vreme hotela bice poznato 7 dana pred putovanje.

HOTEL A&O 3* se nalazi u širem centru grada, 550 metara udaljen od metro stanice Strizkov (crvena linija metra C).Odatle se do samog centra grada dolazi za oko 14min.Hotel se nalazi u nemačkomlancu hotela. Sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomocnim lezajem. Svakasoba sadrži kupatilo (TWC), SAT TV,direktnu telefonsku liniju. Doručak je na bazi švedskog stola—samoposluživanje. www.aohostels.com

HOTEL JUNO 3* se nalazi u sirem centru grada na liniji gradskog prevoza. Sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomocnim lezajem.

Prag – Drezden – Karlove Vari – 3 noćenja

City Break

Cena
89€