Budimpešta 2 noćenja 2018
Budimpešta dva noćenja
OD 75eur
Avio Karte

AVIO KARTE

Live a happy life

Putujte sa nama

ŠOPING U BEČU
Parndrof 30 €
SCS 40 €

ITALIJA -LETOVANJE

Arrow
Arrow
Slider

Свети Нектарије Егински је био настојник манастира на острву Егина поред Атине. Живео је у другој половини XIX века а преминуо је 1920. године. Посебно му се моле оболели од малигних болести.

Одлази се код његових светих моштију (нетрулежне кости које имају балгодатан мирис), у цркву на острву Егини, у манастире који имају честицу Светог Нектарија Егинског (део светих моштију) или се целивају његове иконе, помазује се освећеним уљем Светог Нектарија Егинског и сваког дана се чита Акатист и молитва Светом Нектарију Егинском за исцељење.

20-25.09.2017.

11-16.10.2017.

ПРОГРАМ ПУТОВАЊА:

 

1.   Дан-Београд Полазак из Београда у 19:00ч. Лагана ноћна вожња уз успутна задржавања ради одмора и граничних формалности.

2. Дан-Солун Долазак у јутарњим часовима на молитву и поклоњење Часном Крсату у Светогорском манастиру Свете Анастасије и поклоњење њеним моштима и Св. Теони и Св. Андреју Првозваном. Одлазак у Солун, обилазак Српског војничког гробља на Зејтинлику, поклоњење моштима Светог Димитрија Солунског. Панорамско разгледање града и смештај у хотел. Ноћење.

3.   Дан-Солун/Атина Доручак. Одлазак за Атину. Посета манастиру Светог Дионисиа Олимпског. Обилазак извора Свете Петке Трнове на Темпима. У поподневним часовима долазак у центар Атине и смештај у хотел. Слободно време и ноћење.

4.  Дан-Атина/Егина Доручак. Одлазак код старца архимандрита Нектарија Виталиса у Камаризу на молитве за здравље и духовне поуке.Свети Нектарије се јавио старцу Нектарију Виталису 1980. године и исцелио га од рака плућа (помиње се у Акатисту овај догађај). Пловидба трајектом 1,5 час на Егину. Посета манастиру Светог Нектарија. Одлазак у Агиа Марину и ноћење.

5.  Дан-Егина Одлазак у јутарњим часовима у манастир Светог Нектарија на Литургију. Одлазак трајектом са острва у луку Пиреј и полазак за Београд. Ноћна вожња кроз Грчку, Македонију и Србију.

6.  Дан-Београд Долазак у Београд у преподневним часовима.

ЦЕНА АРАНЖМАНА 199€.

 

Аранжман обухвата:

  • Превоз аутобусом туристичке класе (високоподни, клима, аудио/видео опрема) на наведеним релацијама.
  • Смештај на бази 3 ноћења са доручком (континтални доручак/шведски сто) према програму путовања у хотелима са 3*, 1/2, ½+1 стандардним собама.
  • Разгледања и обиласке по програму.
  • Трошкове организације и вођства пута.
  • Услуге стручног пратиоца групе током путовања.

 

Аранжман не обухвата:

  • Путно осигурање.
  • Индивидуалне трошкове.
  • Доплата за 1/1 собу износи 70€.

НАЧИН ПЛАЋАЊА:

Готовинска уплата 30% приликом резервације, остатак 10 дана пре путовања.

30% одмах, остатак на 3 месечне рате чековима грађана уз увећање 2% на месечном нивоу.

Уплатом на текући рачун фирме на основу издатог предрачуна.

 

КАЛКУЛАЦИЈА ЈЕ РАЂЕНА НА БАЗИ НАЈМАЊЕ 30 ПУТНИКА.

 

УЗ ОВАЈ ПРОГРАМ ВАЖЕ ОПШТИ УСЛОВИ ПУТОВАЊА ТУРИСТИЧКЕ АГЕНЦИЈЕ, ЛИЦЕНЦА ОТП 06/2014.

 

НАПОМЕНА:

У случају промена на монетарном тржишту или недовољног броја пријављених путника, организатор путовања задржава право корекције цена, измене програма или отказа 

Grčki manastiri – Sveti Nektarije

Poklonička putovanja

Cena
199€