Budimpešta 2 noćenja 2018
Budimpešta dva noćenja
OD 75eur
Avio Karte

AVIO KARTE

Live a happy life

Putujte sa nama

ŠOPING U BEČU
Parndrof 30 €
SCS 40 €

ITALIJA -LETOVANJE

Arrow
Arrow
Slider

Budimpešta 2 noćenja 2018

10.11. – 12.11.2018. – Dan primirja

Agencija Agape travel organizuje putovanje za Budimpeštu 2 noćenja autobusom (iz Beograda, Inđije i Novog Sada) po izuzetno povoljnoj ceni. Obiđite Budimpeštu, uživajte u prelepoj arhitekturi, hrani, vinu, spa centrima i saznajte nešto više o njenoj zanimljivoj istoriji.

BUDIMPEŠTA  glavni grad Mađarske i jedan od najlepših gradova Evrope. Grad sa skoro 2 miliona stanovnika, nekadašnji drugi centar velikog Austrougarskog carstva. Dunav Budimpeštu deli na 2 dela: Budim – brdoviti i stari deo grada u kome se nalazi velelepna carska palata i Pešta – noviji moderniji deo grada kojim dominira čuveni mađarski parlament. Budimpešta je grad za hedoniste. Za Dan državnosti uživajte u mađarskoj kuhinji, vinu, violinama, arhitekturi i naravno u mađarskim banjama. Budimpešta ima puno termalnih izvora, zbog čega neguje kulturu kupanja još iz rimskog i turskog doba.

SEČENJI SPA CENTAR http://www.szechenyifurdo.hu/ ima ukupno 21 bazen, 3 na otvorenom i 18 u zatvorenom delu. Ovo je jedan od najvećih tradicionalnih banjskih centara zatvorenog tipa u Evropi, sa širokim sadržajem u svojoj ponudi. Veruje se da lekovita voda deluje kao afrodizijak. Ovo je prva lekovita banja u Budimpešti, a sagradjena je 1913. godine. U svom sastavu ima i toplu suvu komoru. Sadržaj: bazeni za plivanje do 33m, relaksirajući vodeni sadržaj, lekovita termalna voda, hidromasaže, masaže, finska sauna, infrared sauna, parno kupatilo, terapijske usluge.

Budimpešta 2 noćenja 2018

10.11. – 12.11.2018. – Dan primirja

Program putovanja:

1 .Dan: Beograd – Budimpešta
Sastanak grupe na dogovorenom mestu u 05:30h (tačno mesto polaska znaće se najkasnije 2 dana pre polaska). Polazak u 06:00h i nastavak putovanja preko Novog Sada (polazak sa parkinga kod lokomotive oko 07:00h) ka Mađarskoj sa usputnim zadržavanjima za odmor i obavljanje graničnih formalnosti. Dolazak u Budimpeštu oko podneva, polazak na razgledanje grada. Panoramski obilazak Budimpešte: Trg Heroja, Opera, Andraši bulevar, crkva Matije Korvina, Parlament (nije predviđena grupna poseta), Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, Citadela…. Slobodno vreme za idividualne aktivnosti ili individualnu šetnju Vaci ulicom, Srpskom ulicom i odlazak do Srpske crkve. Smeštaj u hotel u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
2. Dan: Budimpešta
Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska do najstarijeg spa centra u Budimpešti – ˝Szecheny furdo˝ (http://www.szechenyifurdo.hu/). Uživanje i relaksacija u spa kompleksu.
U večernjim satima mogućnost organizovanja fakultativne vožnje Dunavom – jednočasovno krstarenje Dunavom uz šampanjac večernje razgledanje grada. Nakon krstarenja – fakultativni odlazak u čardu na ˝mađarsko veče˝ uz večeru i bogat kulturno-umetnički program. Povratak u hotel. Noćenje.
3. Dan: Budimpešta – Sentandreja – Beograd
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Slobodno vreme do polaska za Beograd ili fakultativni odlazak do Sentandreje. Gradić koji je posle velike seobe Srba 1690. god postao duhovni, ekonomski i politički centar Srba. Po dolasku obilazak Sentandreje: Trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, rodna kuća Jaše Ignjatovića, Blagoveštanska crkva, Beogradska crkva. Slobodno vreme. Povratak u  Budimpeštu.
U poslepodnevnim časovima (između 17h – 18h) polazak za Beograd sa dogovorenog mesta. Lagana vožnja ka Srbiji sa usputnim zadržavanjima za odmor i obavljanje graničnih formalnosti.
Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima (vreme dolaska zavisi od zadržavanja na graničnim prelazima). Kraj programa.
 
 Budimpešta 2 noćenja 2018

10.11. – 12.11.2018. – Dan primirja

 

CENA ARANŽMANA 89 eur
SNIŽENA CENA 75 eur
– plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke na dan uplate –
 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
 • Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina).
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA AGAPE TRAVEL.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
 • smeštaj u Budimpešti (2 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
 • obilaske prema programu (Budimpešta – panorama grada )
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana
 • usluge licenciranog pratioca grupe

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (mogućnost uplate u agenciji)
 • ulaznice i fakultativne izlete
 • individualne troškove

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Sečenji spa kompleks 20eur (sa ulaznicom)
 • Vožnja brodom 15 eur
 • Mađarsko veče 25 eur (sa večerom bez pića)
 • Sentandreja 10 eur
NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.agape-travel.rs.
Hotel Nap 3* se nalazi na 15 min vožnje od centra grada. Sobe su 1/2 i 1/3 poseduju tv, kupatilo sa tušem, fen. Doručak je kontinentalni – švedski sto.
Hotel Zuglo 3* www.zuglohotel.hu se nalazi na 10 min vožnje od centra grada. Sobe su 1/2 i 1/3 poseduju tv, kupatilo sa tušem, fen. Doručak je kontinentalni – švedski sto.
NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Agencija  zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.
NAPOMENE:
– Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir  starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
– Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.
– Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…)
– Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
– Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
– Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
– Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos  štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Agape travel zadržava  pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
– Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike  u ceni.
– Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
– Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.
– Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
– U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme  potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
– Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
– Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
–  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
– Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
– Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
Aranžman je rađen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPŠTI USLOVI  ORGANIZATORA  PUTOVANJA AGENCIJE  AGAPE TRAVEL
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 51/2015.   
Cenovnik br. 1. od 28.02.2018.

Budimpešta 2 noćenja 2018

City Break Istaknuto

Cena
75€

#2018

#autobusom

#budimpešta

#Dan državnosti

#mađarska

#putovanje

#spa centar